Dați-ne like pe Facebook!

Echipa

 

Doctor Carmen Georgescu este unul din cei mai buni stomatologi de la noi din țară. Datorită experienței profesionale vaste, dar și a personalității carismatice, aceasta a fost invitată în repetate rânduri în cadrul unor emisiuni televizate precum „Neața cu Răzvan și Dani”. De asemenea, este co-autoarea mai multor studii de specialitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

Doctor Liliana Osain-Georgescu a moștenit pasiunea pentru profesia de stomatolog de la tatăl acesteia, Dr. Teodor Georgescu. Atunci când nu lucrează la Cabinetul de pe Berzei, Dr. Liliana Osain – Georgescu este medic stomatolog și la o școală bucureșteană, unde profesează cu plăcere, fiind specializată pe partea de stomatologie pediatrică.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mihaela Ștefănescu este vocea caldă care răspunde la telefon, dar și fața zâmbitoare care întâmpină pacienții la intrarea în cabinet. În același timp, este ajutorul de încredere al doctorilor Georgescu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Florin Gebescu este tehnician dentar cu o vastă experiență. Colaborarea acestuia cu doctorii Georgescu a început în urmă cu 20 de ani și continuă, cu succes, până în ziua de astăzi. De-a lungul timpului, au existat numeroși pacienți care au revenit în mod special la cabinetul din Berzei nr. 33 pentru a beneficia de lucrările dentare executate de acesta.